Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Стрілець Валерій, користувач 1ua
Валерій Стрілець
Тема: Спортивне життя
З 1 серпня 2011 р. Люботинська дитячо-юнацька спортивна школа була передана з підпорядкування Люботинського міського комітету фізкультури і спорту до Люботинського міського відділу освіти. Директором школи призначено Призетка Олександра Сергійовича, відомого українського футболіста.

22 вересня 2011

Стрілець Валерій, користувач 1ua
Валерій Стрілець
Тема: Спортивне життя

4 червня 2011 року в місті Харкові, на базі ХПІ, відбулися змагання з важкої атлетики в залік Спартакіади Харківської області. Спортсмени нашої команди впевнено, в котрий раз, перемогли всіх своїх конкурентів, виборовши Кубок, посіли перше місце.

 

Станіслав Соколовський став переможцем в особистому заліку у вазі до 62 кг, отримавши золоту нагороду.

Срібними призерами стали: майстер спорту України Ігор Андріїв, вагова категорія до 77 кг, а також КМС України, Вадим Соколовський у вазі до 62 кг.

Ще один наш атлет, Данило Дещенко, здобув бронзову медаль посівши ІІІ місце в категорії до 94 кг.

Готували команду відомі наші тренери: Кибальник О. Г., Кибальник О. О.

11 червня 2011

Стрілець Валерій, користувач 1ua
Валерій Стрілець
Тема: Спортивне життя

2 квітня п.р. на базі ХОВУФКСа проводилась першість області з важкої атлетики серед спортсменів до 20 років .

Команда м. Люботина (тренери Кибальник О.О., Кибальник О.Г.) , яка по праву вважається одною з найсильніших в Харківськії області , достойна виступила у цих змаганнях. В підсумку виступів Гліб М'ягкий ( вагова категорія до 85 кг.) з успіхом переміг своїх конкурентів і посів перше місце. Стас Соколовський (вагова категорія до 62 кг.) також виборов золоту медаль. Влад Лопатін (вагова категорія до 69 кг.) посів друге місце. Едуард Івахненко (вагова категорія 62 кг.) – IY місце.

14 травня 2011

Стрілець Валерій, користувач 1ua
Валерій Стрілець
Тема: Спортивне життя

Вже п'ять років поспіль у м. Люботині проводиться турнір із боксу, який присвячується Дню Перемоги. 21-23 квітня у ліцеї залізничного транспорту відбувся вже V міжнародний турнір на честь ветеранів Великої Вітчизняної війни.

У змаганні брали участь 110 боксерів, які приїхали з Донецької області, міста Бєлгорода, Сум, Бресту (2 чол.), 12 спортсменів з м. Харкова. Наше місто представляли боксери з категорії юнаків – 2–є спортсменів та дорослої категорії 7 спортсменів.

У результаті змагань до фінальної частини турніру потрапило 6 боксерів нашого міста. Переможцями турніру від м. Люботина стали Приходько Андрій, Альбощий Олександр, Митрофанов Артур, Передерій Андрій.

Всі боксери отримали призи, дипломи та медалі турніру, а фінальна пара Митрофанов Артур – Ходерєв Дмитро, за рішенням судейської колегії, продемонстрували кращий двобій турніру.

Слід зазначити, що турнір проводився за громадською ініціативою і дуже приємно, що в умовах нинішньої кризи було отримано підтримку від Лазуренка Л. І.- депутата обласної ради, який винайшов можливість та особисто привітав і вручив учасникам Великої Вітчизняної війни подарунки; Ольховського С. В. – депутата Люботинської міської ради, який забезпечив харчуванням боксерів та суддів; Лобунця С. Б. – депутата Люботинської міської ради, який допоміг у розміщенні боксерів. Особливу подяку оргкомітет турніру висловлює Нечипоренку С. А. , депутату Люботинської міської ради, великому шанувальнику боксу, який взяв на себе більшу частину витрат у проведенні турніру.

14 травня 2011


1


  Закрити  
  Закрити